travel to englandtravel to englandtravel to england

Res till England, Skottland och Wales - kvalitetsresor.

 

Följ med med Lancaster Authentic på äventyr genom landsbygden i England, Skottland och Wales!

En unik möjlighet har öppnat sig för gäster från Sverige (Finland/Norge/Danmark): Till följd av den senaste tidens händelser i USA har Lancaster Authentics spännande program för år 2002 för första gången blivit tillgängligt för svenska (finska/danska/norska) resenärer. Varför inte ta vara på detta specialerbjudande?

Ni får härmed möjlighet att utforska platser som ligger långt från turiststråken och delta i de lokala traditionerna och livet i Storbritanniens oupptäckta byar och marknadsstäder. Lancaster Authentics nyskapande arbetslag har utvecklat vandringsturer, förarguidade ferier samt kortsemestrar så att ni får se Storbritannien från en annorlunda synvinkel än genom traditionell turism och därigenom får lärdom om dess livsstilar, dess folk samt historia.

Ni får möta välkomnande människor, slappna av i personligt utvalda hotell och bedårande gästgiverier av hög kvalitet. Vi är medvetna om att vårt val av kvalitetsboende åt er är av stor vikt för er bekvämlighet och för att göra helhetsupplevelsen komplett. Njut av självständigt äventyrande och utforskande resande kombinerat med kamratskapen och tryggheten av lokalt specialiserade och organiserade ferier.

Ni, som besökare, spelar också en viktig roll. Ni berikar landsbygden både ekonomiskt och kulturmässigt samtidigt som ni hjälper till att bevara dess oförstörda natur. Alla leverantörer av tjänster som vi utnyttjar är lokala från den trakt ni besöker.

Våra turer undviker överexploaterade områden vars miljö och kultur far illa av dåligt hanterad turism. Vi anser att ert besök i Storbritannien skall gagna både er och de områden ni besöker. Medan många reseorganisatörer endast erbjuder er möjlighet att "titta på" och "fara förbi" erbjuder vi någonting mer. Så följ med oss långt bort från turiststråken, följ stigar som sällan beträds, besök ställen som inte många fått möjlighet att besöka och upptäck en värld som är så gott som oförstörd av turism.

En unik reseupplevelse med LancasterAuthentic. Ta reda på mer.

Vilken typ av semester letar ni efter?

Ni kan välja mellan ett flertal arrangemang för att få det som passar er. Schemalagda vandringsturer (pris 17219 S. Kroner) - klicka här för att se de schemalagda turerna.

Förarguidade turer (pris 17990 S. Kroner)
Korta vandringsturer - båda möjliga att boka vid den tidpunkt som passar er.(pris 5190 S. Kroner)

Varför inte specialbeställa en tur som passar era behov?

Slappna av....

Nedan finner ni några få av de många möjligheter som finns beroende på när ni väljer att resa: Njut av musik i det fria i en by i Lancashire - "Shakespeare in the Park" med bergen som spektakulär bakgrund - en dag på hästkapplöpningarna i det vackra Lakeland - Midsommarfest på den böljande walesiska gränsen - eller res med ångtåg i det dramatiska Yorkshire of the Brontes... Det finns någonting för alla olika smaker!

TOP

Tours| Booking | Gen Info | Prices | Brochure | Contact | Home
Heritage & Life | Features | Travel Resources | News & Deals
exchange links | employment | privacy policy | site map

travel england
    The finest small group vacations in rural Great Britain. Lancaster Authentic, Tour operator of quality Walking Vacations & Driver Guide Tours
Copyright ©LancasterAuthentic 2002 / 2003. All right are reserved. No text, code or images may be reproduced from these pages without the express permission of LancasterAuthentic

travel england travel england travel england travel england
European Union Payment Security Directive (90/314/EEC) North West Tourist Board Member Member Campaign for the Protection of Rural England Online Secure Server Booking